martes, 26 de marzo de 2013

Carlet obté set campions d'Espanya de Karate





Set karateques de Carlet s'han proclamat campions d'Espanya en el Campionat Nacional de Karate Shinkyokushinkai disputat este cap de setmana a la localitat madrilenya d’Alcorcón.
Marian Iulian (Kumité aleví masculí), Carles Dauder (Kumité cadet masculí), Lidia Soriano (Katas cadet femení i Kumité cadet femení), Nacho Gómez (Kumité lleugers junior masculí), Lucian Simion (Kumité mitjans junior masculí) i José Miguel Gómez (Kumité lleugers sènior masculí) són els karateques de Carlet que han obtingut una primera posició en el pòdium.
Un total de 22 competidors van participar en el Campionat d'Espanya que va congregar a més de 230 lluitadors procedents de totes les comunitats autònomes del país. Enguany se li ha donat un caràcter internacional a la competició, ja que han participat karateques de Suïssa, Suècia, Holanda i Lienchestein.
A més dels set campions d'Espanya, Carlet ha obtingut quatre subcampions i cinc tercers classificats, a més del trofeu de trencaments que va obtenir Arturo Pérez en aconseguir trencar 15 fustes. Molts d'ells representaran a Espanya en el proper Campionat d'Europa que se celebrarà en el mes de juny en Llucana (Suïssa)



1 comentario:

  1. Y PAULA LLAMAS LORENTE SUBCAMPEONA DE ESPAÑA (por que le dieron como buena a la participante catalána una tecnica prohibida para su categoría, patada a la naríz) Y PATRICIA LLAMAS LORENTE TERCERA DE ESPAÑA. (VER FOTO). Que hay favoritismos hasta para dar las noticias.

    ResponderEliminar