lunes, 11 de marzo de 2013

Canvi en la normativa per a tirar coets



La normativa que regula l'ús per a poder tirar coets ha canviat, a continuació mostrem un resum de les distintes categories amb les edats i els productes permesos:


Categoria I: A partir dels 8 anys. Artificis de pirotècnia de molt baixa perillositat i nivell sonor insignificant destinats a ser usats en zones delimitades, inclosos els artificis de pirotècnia destinats a ser utilitzats dins d'edificis residencials. Els productes d'esta categoria són: trons d'impacte de baixa intensitat (bombetes i minibombetes), minicoets de xicoteta intensitat amb metxa, bengales de llums, minifonts lluminoses i boles de fum.
Categoria II: A partir dels 10 anys. Artificis de pirotècnia de baixa perillositat i baix nivell sonor destinats a ser utilitzats a l'aire lliure en zones delimitades. Els productes d'esta categoria són: coets de mitjana distància, traques xinesses de minicoets, fons de cracker, rodes (abelles etc.) articles voladors (aeròlits, cèrcols de foc, vespes, bombarders, etc) fonts i volcans mitjans i tubs de fum.
Categoria III: A partir dels 18 anys. Artificis de pirotècnia de perillositat mitjana destinats a l'ús a l'aire lliure en zones de gran superfície i on el nivell sonor no siga perjudicial per a la salut humana. Els productes d'esta categoria són masclets, halley's, papallones i similars, avions i trons cubanets n10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario