
Ultracongelados
de la Ribera (UC Ribera) ha modificat la seua operativa al mercat espanyol
després d'anunciar el passat mes d'octubre que deixava d'envasar i barrejar
verdures en la planta de Marcilla (Navarra). Segons han comunicat fonts de les
empreses Creme i Bonduelle, la reestructuració es realitzarà en dos fases amb
la finalitat de donar el millor servei possible als seus clients i competir en
el mercat de vegetals congelats de forma més eficient.
En
concret, el pròxim mes d'abril, segons el calendari establert, una part
important dels volums que envasava en la localitat navarresa haurà sigut
traspassat a les instal·lacions de Benimodo i a altres centres productius de
Creme (compta amb set plantes repartides per Europa). Amb posterioritat,
previsiblement durant el mes de setembre, s'executarà el cessament definitiu de
l'activitat d'envasament en Marcilla, una vegada que les altres instal·lacions
del grup hagen assumit gradualment les 15.000t restants en un termini de cinc
mesos. Des d'allí UC Ribera donava resposta a les comandes de Findus Espanya;
Ardovries Espanya i Bonduelle Ibèrica, productes que després la francesa
comercialitza amb la seua ensenya en el canal foodservice.
En
2012, segons han avançat fonts de la companyia, UC Ribera ha finalitzat amb
unes vendes de 82 M€ i un volum de 75.000t. Com s’acordà a l'abril de 2011,
Creme i Bonduelle van crear una joint venture per a atendre els
mercats portugués i espanyol. Després de les respectives escissions, la planta
de Benimodo (Bonduelle) i les instal·lacions d'envasament i emmagatzematge de
Marcilla (Creme) van ser traspassades a Ultracongelados de la Ribera. A més,
l'empresa gal·la va aprofitar l'operació per a desprendre's de les seues
marques de congelat ('Frudesa' i 'Salto'), mentre que Creme retornava a Findus
l'ensenya homònima.
No hay comentarios:
Publicar un comentario