jueves, 7 de febrero de 2013

Sopar de la Fam 2013



Demà divendres tindrà lloc el tradicional Sopar de la Fam organitzat per l'ONG Mans Unides-Carlet. Enguany els beneficis del sopar aniran destinats a un districte de Lusaka, capital de Zàmbia, on es construirà un magatzem perquè els llauradors puguen guardar les llavors orgàniques per a obtindre dacsa, soja i fesols, aliments bàsics en esta zona tan pobra de l'Àfrica Austral.

Estes llavors orgàniques actualment es guarden en cabanyes i cases buides on acaben fent-se malbé. Els beneficiaris d'esta iniciativa solidària seran xicotets grangers que viuen per baix del llindar de la pobresa. El magatzem serà utilitzat per 1.000 llauradors i millorarà les condicions de vida d'aproximadament 7.500 persones.

L'import total del projecte està valorat en 28.831 euros i l'ajut econòmic es compartirà amb altres parròquies de la zona. Des de Mans Unides ofereixen distintes formes per a col·laborar-hi; El Sopar de la fam, la col·lecta a les parròquies els dies 9 i 10 d'este mes, aportacions en metàl·lic en el compte bancari i altres actes que estan organitzant-se per a la causa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario