lunes, 25 de febrero de 2013

Oratge a Carlet 25 febrer a 3 de març

Predicció de l'oratge per a Carlet del 25 de febrer al 3 de març
Dimarts, el dia començarà també molt fred i amb el mercuri oscil·lant perillosament els 0 graus a primeres hores de la matinada. El vent estarà més encalmat i podrien registrar-se algunes gelades dèbils pel nostre terme. De matí, a penes tindrem nuvolositat però anirà deixant-se vore a les hores més centrals.
Dimecres, el cel presentarà més núvols que clars, l'ambient seguirà fred i, com el vent entrarà de llevant, tindrem algunes pluges dèbils poc significatives que ens banyaran els carrers. 
Dijous, el dia presentarà un perfil prou insegur, amb molta nuvolositat i pluges que seran més significatives ja que el vent entrarà de llevant i amb ratxes moderades. Les temperatures es mantindran en els mateixos valors. Si no es desvia molt esta borrasca de la trajectòria prevista a dia de hui, serà el dia més plujós de la setmana.
Divendres, una nova borrasca es formarà pel nord d'Àfrica i ens bombejarà vents de gregal (de nord-est), cosa que continuarà configurant-nos un panorama molt inestable, carregat de núvols i amb alguns ruixats no tan significatius com els de dijous. Les temperatures continuaran hivernals.
Jovi Esteve

No hay comentarios:

Publicar un comentario