miércoles, 19 de diciembre de 2012

Triatló Carlet participarà dissabte en una marató solidària contra el càncer



Este dissabte 22 de desembre, a les 16:00h tindrà lloc la "II Marató de natació nadalenca Guadassuar" Organitzada pel Club Triatló Guadassuar a les instal·lacions de la Piscina Coberta municipal.

Esta activitat tornarà enguany a ser solidària, els participants nadaran durant 3 hores contra el càncer i la recaptació íntegra de l'esdeveniment anirà per a la "Associació Espanyola Contra el Càncer" de Guadassuar. Per a esta segona edició des del club esperen la participació de clubs de triatló de la comarca com: Club Triatló L'Alcúdia, Club Triatló Alginet, Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera i el club amfitrió, el nostre Club Triatló Guadassuar.

Enguany també comptarà amb el carril solidari. Els veïns que ho desitgen podran fer la seua inscripció per a poder nadar contra el càncer en este carril. La presidenta de l'Associació Contra el Càncer de Guadassuar, Xelo Miquel San Lorenzo, ja ha confirmat la seua assistència i participació. Per a tots aquells que no puguen nadar i vulguen animar els participants, podran entrar a les instal·lacions de la piscina amb l'entrada d'1 € solidari, que també anirà íntegre a l'Associació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario