viernes, 30 de noviembre de 2012

Els regidors alliberats renuncien a la paga de Nadal



Els regidors alliberats de l'Ajuntament de Carlet han renunciat a cobrar la paga extraordinària de Nadal. Els tres edils del Partit Popular amb dedicació exclusiva a l'exercici de les seues funcions en el Consistori han decidit no cobrar esta paga extraordinària del mes de desembre i destinar-la a les persones més necessitades. Per això, els edils han optat per donar esta gratificació econòmica a l'organització solidària Càritas de Carlet.
Esta renúncia es proposa com a mesura de solidaritat amb els empleats municipals, després de l'aplicació del Reial Decret Llei 20/2012 pel qual s'elimina la paga extraordinària de Nadal a tots els funcionaris i com a mesura de solidaritat amb les persones que més estan patint les adversitats econòmiques.
Els edils han manifestat: “es tracta d'un gest de coherència amb la resta de personal municipal, si ells no la cobren, entenem que nosaltres tampoc hem de cobrar-la. Hem decidit donar esta quantitat a Càritas, ja que cada vegada hi ha més gent que requerix de la seua ajuda.”

1 comentario:

  1. Lo que deben de hacer, es renunciar a la liberacion y ponerse a trabajar, porque para lo que hacen, no es necesario estar chupando del bote, bote el cual llenamos todas las ciudadanas y ciudadanos de este pueblo.

    ResponderEliminar