domingo, 21 de octubre de 2012

Poalgi consolida tretze noves aliances en la Fira Marmomacc


Poalgi, empresa carletina especialitzada en el disseny i comercialització de piques sintètiques i plats de dutxa, ha tancat 13 noves aliances comercials amb països d’Amèrica, Europa, Àfrica i Oceania en l’edició d’enguany de la Fira Marmomacc.
Poalgi ha aportat una nova dimensió internacional a la seua estratègia comercial, en virtut de la qual, ha consolidat vendes i acords comercials per a les seues col·leccions a Canadà, Veneçuela, Brasil, Dinamarca, Eslovàquia, Ucraïna, Sèrbia, Turquia, Sud-àfrica o Austràlia. En estos nous mercats, Poalgi ha destacat la demanda existent per les seus col·leccions, especialment la relacionada amb les piques sintètiques.
La Fira Marmomacc representa l’encontre mundial de referència per a les marques i productes relacionats amb la pedra natural o amb productes de tecnologia derivats de la pedra, espai on el productes i col·leccions de Poalgi desperten un interés, tant per les seus qualitats sintètiques com estètiques. Durant quatre dies de duració de la Fira, Poalgi ha traslladat a Marmomacc el seu catàleg de productes, entre els que han destacat les col·leccions Shira, Kuma, Gandia i Basic, així com la demandada Granito+, col·lecció que ofereix al client la possibilitat de dissenyar el seu producte quant a colors i característiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario