lunes, 1 de octubre de 2012

‎650 persones assisteixen al concert de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana a Carlet




El Teatre Giner ha commemorat el seu centenari i l'Ajuntament de Carlet ho ha celebrat amb un concert de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana en l'escenari artístic i cultural que va nàixer fa 100 anys. Aquesta jornada cultural i musical ha servit per a rendir un merescut tribut a aquest espai dedicat inicialment a les arts escèniques i que al llarg de la seua vida s'ha utilitzat per a tot tipus de manifestacions culturals.

Més de 650 persones van assistir a la celebració d'aquesta singular efemèride que va comptar amb l'actuació dels millors músics del panorama internacional que formen part de l'orquestra titular del Palau dels Arts Reina Sofia de València, dirigida per Rubén Gimeno. El públic va elogiar la qualitat musical de la formació musical, però va tenir un esment especial al carletí Bernat Xifres, trompa solista de l'orquestra.

L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, va dirigir unes paraules al multitudinari públic assistent. En primer lloc va expressar la seua satisfacció per la positiva resposta dels veïns davant la commemoració d'aquesta efemèride i va recordar la multitud d'activitats que s'han celebrat en el Teatre Giner al llarg dels seus 100 anys de vida. També va tenir una al·lusió especial per a tots els carletins que durant diverses generacions han passat per l'escenari del teatre i, que amb el seu talent i el seu treball desinteressat, van donar a la ciutat molts motius d'alegria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario