jueves, 20 de septiembre de 2012

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana tocarà a Carlet el 29 de setembre



L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), que resideix al Palau de les Arts de València, visitarà Carlet en la gira que inicia per diferents poblacions de la Comunitat. Juan Luís Martínez i Rubén Gimeno dirigiran a la formació titular del Palau dels Arts Reina Sofia en el seu periple per les localitats de La Nucia, Elda, Carlet, Gandia i Elx.

La presentació de la gira tindrà lloc a La Nucia, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, amb Juan Luís Martínez al capdavant, interpretarà l'obertura de “L'italiana in Algeri”, de Rossini, la Simfonia "Redoble de tambor", d’Haydn, i la Simfonia "Júpiter", de Mozart. Diumenge que ve, el director Rubén Gimeno, violinista i clarinetista, prendrà el testimoni amb el concert de la Jornada de Portes Obertes del centre d'arts valencià aquest diumenge i en el del dia 28 en el Teatre ADOC d'Elda. En tots dos casos, la formació valenciana interpretarà un programa integrat per l'Obertura de Don Giovanni, de Mozart; la Simfonia 'La Sorpresa', de Haydn; i la Primera simfonia, de Beethoven.

Posteriorment, la formació titular del Palau dels Arts, amb Rubén Gimeno com a director musical i aquest mateix programa, visitarà el 29 de setembre el Teatre Giner de Carlet. L’OCV tancarà aquesta gira el 25 d'octubre al Gran Teatre d'Elx.


No hay comentarios:

Publicar un comentario