lunes, 17 de septiembre de 2012

Finalitzen les obres de la primera fase de rehabilitació del Teatre El Siglo de Carlet



L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha visitat aquest matí juntament amb l'arquitecta municipal el Teatre El Siglo per a comprovar la finalització de les obres de la primera fase de rehabilitació de l'immoble. En aquesta primera actuació s'han dut a terme obres de fonamentació, estructura portant i horitzontal i coberta amb la finalitat de dotar a l'edifici de les necessàries condicions de seguretat, estabilitat i salubritat.

L'actuació de major importància ha sigut la de la coberta del teatre. Per a açò s'ha mantingut i rehabilitat l'estructura de la mateixa i s'ha substituït la cobertura per nous panells de fusta i capes d'aïllament. Així mateix, també s'ha reforçat l'estructura vertical, s'han substituït les llindes de les finestres per unes noves, s'han sanejat els elements interiors en mal estat i s'han reforçat els murs de tancament exterior

Quant a la façana, també s'ha picat el revestiment afectat per la humitat, s'ha dut a terme un revoque amb morter tradicional de calç i han finalitzat els treballs amb acabat de pintura.

Aquesta primera fase de rehabilitació ha suposat una inversió de 286.492’20 euros, dels quals 114.728’2 euros han sigut finançats per la Diputació de València i 171.774 per la Fundació Bancaixa. Aquesta última aportació econòmica es va realitzar a l'Ajuntament de Carlet mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario