domingo, 23 de septiembre de 2012

Carlet entre els 100.000 habitants que es quedarien sense servei de metro segons el Levante-EMV


J.L García (Levante-EMV)

La reestructuració de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) en la que treballa la Conselleria d'Economia podria deixar a uns 100.000 habitants de l’Horta Sud i de la Ribera Alta sense connexió amb València en transport públic. Com ahir va explicar el diari Levante-EMV, el Consell prepara un ERO de fins a 500 dels 1.885 treballadors de l'empresa pública. Es tracta d'un mos a la plantilla de tal calibre que obligaria a llevar serveis de trens. I, en aquest sentit, les dues línies candidates a aquesta clausura serien el tram de la Línia 1 entre Torrent i Castelló de la Ribera (o potser només fins a Picassent), i la Línia 9 de tramvia entre Benidorm i Dénia.

En el cas de produir-se aquesta retallada de la Línia 1, les conseqüències per a la mobilitat en les comarques de l'Horta Sud i la Ribera serien considerables. Concretament, perdrien la connexió de metro amb València algunes urbanitzacions de Torrent i les poblacions de Picassent, Alginet, Carlet, Benimodo, l'Alcúdia, Massalavés, Alberic i Castelló de la Ribera.

3 comentarios:

  1. Me pareix totalment indignant.. el que podrien fer es baixarse els sous en conte de fer-nos pagar a nosaltres els diners que s'han gastat ells en xanxullos il·legals

    ResponderEliminar
  2. Me parece lamentable y vergonzoso dejar a toda la gente incomunicada,casi como que no me lo puedo creer que esto pueda llegar a ocurrir.

    ResponderEliminar