viernes, 31 de agosto de 2012

La Cooperativa de Carlet llança el primer suc de caqui i fruites del món



El caqui busca noves alternatives comercials. L’única fruita pròpia que es produeix a la comarca de la Ribera i també la més rendible en l’actualitat, la varietat, Roig Brillant, ja està a punt per a eixir al mercat en forma de suc i a escala industrial.

A aquest suc l’acompanya un combinat de fruites per a fer-ho més atractiu. La cooperativa de Carlet, una de les majors productores, i amb la pròpia denominació d’origen Kaki Ribera del Xúquer, ja fa anys que tenia en ment envasar suc de caqui i, al final, la insistència ha donat el seu fruit. L’envasat ja està enllestit i ja estan produïdes les primeres partides i el llançament al mercat és imminent. Ara el que es busca és vincular a la iniciativa a alguna de les marques més potents del sector de la comercialització de sucs.

El projecte veu la llum després d’anys d’investigació, proves i sobretot despeses per als promotors, cooperatives de la Ribera, que han realitzat a través d’Agriconsa una important inversió per a instalar la planta d’elaboració de sucs. El sector ha depositat grans esperances en el suc de caqui amb combinat de fruites a pesar que es tracta d’una iniciativa totalment nova i només el temps dirà si té acceptació per part dels consumidors.

Carlos Alós. Levante-EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario