jueves, 30 de agosto de 2012

El Trencall participa en la Trobada Internacional de Folklore de Saragossa


La 21a edició de la Trobada Internacional de Folklore Ciutat de Saragossa ‘ELFOLK 2012’ reunirà enguany onze agrupacions de dansa i música procedents de set països diferents, entre els quals s’hi troben el Gran Ballet Argentino, los Danzantes de Tijeras Acorazadas (Perú), la Companyia Estatal de Omsk (Sibèria), el Conjunt Nacional d’Uzbekistan, l’Idemm Folklor Dernegi (Turquía) i El-Horrya Folk Troupe (Egipte).
Els altres grups participants són els aragonesos Dance del Rabal (Aragó) i Raíces de Aragón, Esbart Dansaire Sicoris (Catalunya), el Grup Mazantini (Castilla-La Mancha) i El Trencall de Carlet que dissabte passat ja va participar en el Festival Internacional de Folklore de Los Alcázares de Múrcia
Hui Dijous 30 d’agost els grups participaran en una desfilada de presentació pel Carrer Alfonso i per la Plaça del Pilar. Els dies següents les actuacions es traslladaran a la sala Mozart fins al dia 2 de setembre que tindrà lloc la cloenda de l’encontre.
La trobada, que se celebra des de l’any 1986, ha estat distingida per la UNESCO amb el títol de CIOFF Mundial, reconeixent així que es tracta d’un dels millor festivals que se celebren al món en la seua categoria.

Dissabte passat l'agrupació carletina va participar també en el Festival Internacional de Folklore de Los Alcázares de Múrcia 

No hay comentarios:

Publicar un comentario