lunes, 25 de junio de 2012

Carlet celebra el II Campionat de ping-pong


La paraula ping-pong és sinònim a Carlet de qualitat esportiva. A pesar que s'ha creat recentment a la ciutat el Club Tenis Taula Carlet, l'activitat és constant i permanent. Entrenen dos vegades per setmana i en tan poc de temps ja han organitzat dos campionats amb un satisfactori grau de participació.
El Poliesportiu municipal va acollir dissabte el II Campionat de ping-pong Ciutat de Carlet. La competició va comptar amb dos modalitats, una interescolar i una altra lliure. La interescolar es va disputar al matí i va comptar amb la participació de 16 estudiants dels IES Eduardo Primo i 9 d'Octubre. Xavi Petit va ser el guanyador individual del campionat.
En la competició lliure es van disputar els trofeus 25 jugadors de tenis de taula. El primer premi va ser per a Ricardo Peña, el segon per a Aitor Navasquillo i el tercer per a Bernardo Martínez. La regidora d'Educació, Laura Sáez, va acompanyar el club en la celebració del campionat i va ser l'encarregada de realitzar l'entrega de trofeus als guanyadors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario