miércoles, 23 de mayo de 2012

La fàbrica de mobles de Carlet Alpuch entra en suspensió de pagaments




El grup de mobles de Carlet Alpuch, que fa un parell d'anys va assumir la marca desapareguda Hurtado Muebles, ha entrat en concurs de creditors voluntari.



A pesar de la bona marxa de les exportacions del moble en el que portem d'any, els fabricants seguixen sense poder escapar de l'asfíxia financera. L'últim a haver d'acollir-se al procés concursal davant la seua impossibilitat per a fer front als seus deutes ha sigut el Grup Alpuch.



El Jutjat Mercantil Número 1 de València ha aprovat el concurs voluntari de cinc societats d'este grup dedicat al disseny, fabricació i comercialització de mobiliari. Es tracta de la pròpia Mobles Alpuch, la patrimonial Ynys Mon i les firmes A-Dos Mobiliari, Sterna Amueblamiento y Decoración i Nova Alessandria.


L'empresa de Carlet precisament va recuperar fa dos anys una de les marques històriques del moble valencià, Hurtado, un dels fabricants de moble clàssic que més pes havia tingut en les últimes dècades. Amb aquesta operació, Alpuch buscava aprofitar el reconeixement de marca de Hurtado a Espanya i comercialitzar els seus mobles de llar baix la seua marca paraigua. Alpuch per la seua banda es concentraria com a ensenya en mobiliari d'oficina i despatx.

No hay comentarios:

Publicar un comentario