viernes, 25 de mayo de 2012

Carlet apujarà les taxes del conservatori per compensar les retallades de Conselleria





Els alumnes d'iniciació patiran els majors increments, que en alguna assignatura aplegaran al 100%


El govern municipal de Carlet té previst aprovar en el pròxim ple una revisió de les taxes del Conservatori Municipal Perfecto Garcia Chornet per tal d’actualitzar les tarifes per incrementar els ingressos un 9% i compensar així les retallades de Conselleria.

L'augment afectarà tant a la matrícula com a les diferents assignatures, encara que no de forma lineal. El major increment s'aplicarà en l'educació no reglada d'iniciació prèvia al Grau Elemental, això suposa duplicar la taxa de l'assignatura d'Orquestra (20 euros més) o un augment del 75% en Especialitat, que passa de 20 a 35 euros. La regidora d'Educació Laura Sáez, ha assenyalat que es tracta del nivell no reglat i que no compta amb la subvenció de la Conselleria i és el que menys alumnes té, 30 dels prop de 320 matriculats en el conservatori.


Per contra, les pujades en el Grau Professional seran més reduïdes ja que oscil·laran entre els dos i els tres euros, si bé l'Especialitat, la més cara, mantindrà el mateix preu, però sí que augmentarà en este nivell la matrícula, prop d'un 20%. Laura Sáez ha explicat que donada la situació econòmica de l'Ajuntament que fins ara havia assimilat la disminució de les ajudes s'ha plantejat esta actualització de preus. Sáez ha estimat que amb aquest ajust s'incrementarà un 9% la recaudació en 38.000 euros més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario