jueves, 3 de mayo de 2012

46 alumnes participen a l'Aula del Tabac a Carlet



L'Ajuntament de Carlet, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de la Mancomunitat de la Ribera, ha dut a terme aquest matí l'activitat de l'aula del tabac. La Sala Giner ha acollit aquesta iniciativa orientada a fomentar l'adquisició d'hàbits de vida saludables entre els joves perquè descobrisquen els principals efectes nocius del consum del tabac. Concretament, 46 alumnes de primer d'Educació Secundària de la Devesa han visitat enguany l'aula del tabac.

L'activitat, desenvolupada per monitors de la Conselleria, consisteix en donar a conéxer, a través de panells informatius, la història i origen del tabac, els efectes nocius i la legislació actual que regeix el consum del tabac, entre altres coses. A més, també s'han instal·lat quatre muntatges experimentals: una màquina que fuma, la casa dels fums i el cos humà.

Mitjançant aquest aula itinerant es pretén retardar l'edat d'inici del consum de tabac i intentar que prevalguen les conductes d'una vida saludable. D'una forma gràfica i molt evident, els joves han pogut conèixer els greus danys que produeix el tabaquisme.




No hay comentarios:

Publicar un comentario