martes, 17 de abril de 2012

David Vega campió del XXX Open de Tenis Primavera Carlet

El XXX Open de Tenis de Primavera Ciutat de Carlet va concloure dissabte amb la victòria de David Vega, un jove tenista canari de 17 anys. Contra tot pronòstic, va eliminar el favorit, Juan Miguel Such, en una disputada final per 3/6 – 7/6 – 6/1. David Vega, el vencedor d'esta edició, ocupa el lloc 138 del rànquing dels millors tenistes d'Espanya.
Més de 70 jugadors internacionals van participar en este torneig, que comptà amb tenistes russos, italians i alemanys. El carletí Carlos García, que ocupa el lloc 42 d'Espanya, va ser derrotat en quarts de final pel guanyador David Vega.
El regidor d'Esports, Pau Mendoza, va participar en l'entrega de trofeus als guanyadors. A més dels trofeus, el campió va rebre una gratificació econòmica de 1.000 euros, el subcampió 500 euros, els semifinalistes 200 euros i els tenistes que van competir fins a quarts de final 100 euros.