lunes, 26 de marzo de 2012

El Consell de la Infància enceta una campanya de neteja


Aconseguir una ciutat més neta i uns veïns més conscienciats amb la cura de la seua localitat. Este és l'objectiu que vol aconseguir el Consell Municipal de la Infància de Carlet.
El Consell és una organització que es va formar el passat 16 de gener. Està formada per 16 alumnes de cinqué curs de Primària i de primer d'Educació Secundària. Ells representen als diferents centres educatius de la ciutat, són la veu dels seus companys i lluiten pel que consideren digne per al seu futur i el de Carlet.Després de la primera sessió de constitució de l'organisme, els xiquets van demanar una segona reunió amb Pau Mendoza, el regidor d'Esports, Trànsit i Medi ambient. 


La seua proposta va ser clara. «Estem preocupats per la neteja de la ciutat, i també per l'actitud d'alguns veïns joves i adults que llancen fem al terra sense importar-los qui ho recollirà o com afecta al poble», explicava un dels components. «A més, hi ha alguns amos de gossos que no recullen els excrements que el seu animal deixa pel carrer o pel parc», apuntava un altre dels integrants del Consell.Després de debatre sobre aquest problema amb Pau Mendoza, el Consell de la Infància va aprovar engegar una campanya de conscienciació ciutadana sobre el medi ambient i les conductes cíviques per mantenir neteja la ciutat. El regidor va proposar als membres del Consell que feren extensiva la informació als seus companys de classe per pensar diferents eslògans i lemes representatius de la campanya de sensibilització.Ara, els alumnes estan treballant en la creació de diferents lemes per, en la propera sessió del consell, realitzar una votació de les diferents propostes aportades pels escolars. Una vegada triat el text representatiu s'organitzarà el treball per grups per fer cartells de sensibilització i exposar-los per diferents edificis municipals de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario