viernes, 16 de marzo de 2012

Carlet no recorrerà al Pla de finançament del Govern per a pagar als proveïdors


L'Ajuntament de Carlet no ha hagut de recórrer al pla de finançament del Govern per a fer front al pagament de les factures impagades als proveïdors. Les arques municipals de Carlet es troben totalment sanejades i no arrosseguen deutes importants. Després del tancament dels comptes de 2011, l'Ajuntament presenta superàvit. En la sessió plenària del pròxim 29 de març s'aprovarà la liquidació de l'exercici anterior amb un romanent de tresoreria d'1.597.619'56 euros.

Carlet és una de les localitats de la comarca de la Ribera que més estalvien, segons dades del Ministeri d'Economia. La gestió econòmica de l'Ajuntament reflecteix una política eficaç, responsable i austera adaptada als temps que corren. Per a açò l'Ajuntament ha hagut d'executar un plantejament econòmic regit per una gran moderació de despesa.

Gràcies a esta gestió, el Consistori de Carlet no ha hagut d'apel·lar a este pla del govern consistent en un mecanisme de crèdits perquè els ajuntaments puguen fer front als seus pagaments. Carlet és un dels ajuntaments que més prompte paga als proveïdors, amb anterioritat als 49 dies, sent la mitjana comarcal de 107 dies, segons les dades publicades per la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana. Carlet es troba en el desé lloc de les localitats que paguen les factures amb major rapidesa.

L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha explicat: "L'Ajuntament de Carlet està al dia en el pagament de les factures. Nosaltres les abonem al voltant dels 49 dies i a dia d'avui estan totes liquidades, per açò comptem amb uns proveïdors que estan encantats de treballar amb un ajuntament com el de Carlet. Volguera elogiar el treball del meu equip de govern en esta matèria, ja que des que vam vore la crisi l'any 2008 hem sabut adaptar-nos a la situació i reduir costos en tots els àmbits. Açò ens ha permès avui no haver de recórrer a un finançament que ens obligaria a fer un pla d'ajust i viabilitat. Carlet no ho necessita."

No hay comentarios:

Publicar un comentario