viernes, 2 de marzo de 2012

Alzira i Carlet inauguren l'onze de març la "Ruta Bernardina"

Els ajuntaments d'Alzira i de Carlet, juntament amb la Diputació de València, estan organitzant una marxa a peu per la 'Ruta Bernardina, de Carlet a Alzira' per al diumenge 11 de març. L'objectiu de promoure esta marxa turística és el de donar a conéixer el traçat d'esta nova Ruta de la Ribera, així com gaudir d'una jornada de senderisme pels pobles i paratges de la comarca per on circula este camí, identificat i homologat com a sendera de Curt Recorregut, per la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada com el PR-CV 421.

Una Ruta, que promoguda per les dues confraries Bernardines d'Alzira i Carlet, va tenir ressò als respectius ajuntaments, fins al punt que, a més de procedir a crear una Comissió assessora, Alzira i Carlet van formalitzar el 8 d'abril el seu agermanament com a pobles veïns, units per raons històriques.

Amb l'ànim d'enfortir aquesta relació i la dels pobles de la Ribera pels quals se sent la petjada de Sant Bernat, tots dos ajuntaments, amb la col·laboració del Patronat de Turisme València, Terra i Mar de la Diputació de València, han organitzat esta marxa, extensiva a tots els que vulguen acompanyar als pelegrins bernardins.
Està previst que la trobada del diumenge 11 de març siga a les deu i mitja del matí a l'ermita de Sant Bernat a Carlet, allí es concentraran tots els que vulguen participar. L'Ajuntament d'Alzira té previst disposar d'autobusos per desplaçar als que vulguen assistir.

Després de l'esmorzar es donarà inici a la Ruta, visitant Benimodo, l'Alcúdia i Guadassuar fins a arribar al lloc conegut com la Pileta del Martiri, ja a Alzira, al costat de l'ermita de Sant Bernat.


Font: Las Provincias

No hay comentarios:

Publicar un comentario