jueves, 9 de febrero de 2012

Mans Unides celebra demà el Sopar de la Fam



La delegació de Mans Unides de Carlet ha organitzat per a demà divendres un sopar solidari conegut comunament com a 'sopar de la fam'. El sopar, que tindrà lloc a les 21.30 hores a la Sala Giner, consistirà en pa amb oli, aigua i una taronja, productes donats per empreses de la ciutat. El pa és una col·laboració de tots els forns de Carlet, les taronges són donades per l'empresa Frutas Carrusel, l'oli és cedit per la Cooperativa Agrícola Sant Bernat i per un col·laborador anònim i l'aigua per Consum. Paral·lelament, la impremta Grafbill participa amb el regal dels tapets i els tiquets de la rifa i la Papereria Torres amb la donació dels gots i els ganivets de plàstic. Distints comerços de Carlet aporten regals per a ser rifats en el sopar i incrementar la recaptació de Mans Unides. 

L'Ajuntament de Carlet, la Fundació Caixa Carlet i Procasa també participen econòmicament en l'esdeveniment. Cada assistent al sopar col·laborarà amb 6 euros que seran destinats a un projecte humanitari consistent en la construcció d'un centre de maternitat a Madagascar. També es destinaran a esta actuació les col·lectes que s'arrepleguen en les parròquies els dies 11 i 12 de febrer, així com la recaptació del Festival que se celebrarà a la primavera i les aportacions personals que realitzen els veïns directament a l'associació.

D'esta manera s'ajudarà a atendre degudament les dones que donaran a llum, ja que la mortalitat maternoinfantil presenta uns índexs molt elevats. Gràcies a la col·laboració de Mans Unides es construirà un edifici de 389 metres quadrats amb sala de parts, quiròfan, laboratoris, una sala amb 14 llits, bressols, sala per a consultes externes, sala d'espera i magatzems. El sopar estarà amenitzat per actuacions del Moviment Diocesà Júnior, el Grup Scout i el cor del CEIP Sant Bernat, que va aconseguir el passat mes de desembre un tercer lloc en el Concurs de Nadales d'El Corte Inglés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario