miércoles, 4 de julio de 2012

Tancament indefinit de les farmàcies de Carlet pels impagament de la Generalitat




 Tancament indefinit de les farmàcies de Carlet pels impagament de la Generalitat



Les farmàcies de Carlet i de la resta de la Comunitat Valenciana tancaran de forma indefinida a partir del proper dilluns 9 de juliol fins a que la Generalitat subsane el deute que té amb elles des del mes de febrer. Així ho van acordar ahir a l’assamblea extraordinària dels Col·legis de Farmacèutics de València, Castelló i Alacant.
Els farmacèutics han decidit convocar una vaga permanent fins que la Conselleria de Sanitat sufrague el deute contragut amb les farmàcies de la Comunitat. Per tant, mentre se succeïsquen els tancaments de les botiques, les farmàcies de Carlet funcionaran segons els serveis mínims que vulguen estipular. D’aquesta manera els farmacèutics plantegen aquesta nova vaga, que s’afegix al tancament convocat els passats dies 7 i 8 de juny. Segons apunta Jesus Bellver del Col·legi de Farmacèutics “l’impagament és tal que quasi cap farmàcia de la província va a aguantar un mes més sense cobrar, la situació és insostenible”
Per tant, a partir del proper dilluns 9 de juliol les farmàcies de Carlet tancaran de forma indefinida fins a que la Conselleria pague el deute que té amb elles, de tota manera, des de Notícies Carlet farem públiques al nostre web quines són les farmàcies de servei mínim de cada dia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario