viernes, 21 de febrero de 2014

10 anys d'intercanvis entre la Devesa i Hamburg




Des de la setmana passada estudiants del col·legi ANADA EHRE d'Hamburg comparteixen uns dies amb l'alumnat d'alemany de 3r i 4t d’ESO de la Devesa Bilingual School de Carlet.

Enguany se celebren 10 anys d'intercanvi, durant els quals moltes famílies han tingut l'oportunitat d'acollir estudiants alemanys en les seues cases. Aquesta experiència no solament se centra en l'aprenentatge de la llengua, sinó a compartir cultura, costums i gastronomia. En el pròxim mes d'abril serà l'alumnat de la Devesa qui visitarà el col·legi alemany i s'allotjarà en les llars alemanyes.

Amb aquest intercanvi, juntament amb uns altres que es realitzen a França i EUA, així com les estades mensuals o trimestrals a Anglaterra i Canadà, es desenvolupa en l'alumnat les competències del segle XXI, amb una mentalitat internacional oberta als canvis, que els permetran integrar-se en una societat i un entorn laboral cada vegada més globalitzat i plural.

A més, l'alumnat de la Devesa Bilingual School pot obtenir en el propi col·legi les titulacions Trinity i Cambridge, en ser centre col·laborador d'ambdues institucions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario