jueves, 23 de enero de 2014

Alumnes de l'IES Eduardo Primo participen en l'Escola Trasplantada a le Montcel

Foto: Ajuntament de Carlet






Un grup de 25 alumnes de segon i tercer d'Educació Secundària de l'IES Eduardo Primer i tres professors han participat en l'activitat organitzada pels ajuntaments de Carlet i Chilly-Mazarin ‘Escola Trasplantada’. Durant 12 dies han pogut compartir una trobada educativa amb una classe de Chilly-Mazarin. Els estudiants carletins s'han allotjat en un alberg als Alps francesos, pròxim al Mont Blanc i a 3 quilòmetres de Aix Els Bains.

Els estudiants de Carlet estan a le Montcel des del dia 13 de gener i demà tornaran a casa. Per la seua banda, els estudiants francesos ens visitaran en el mes de maig. Durant la seua estada a França els xiquets han combinat els estudis amb l'esport i han gaudit d'aquesta iniciativa educativa, cultural i lúdica. Els joves han participat en un curs d'esquí de fons amb monitors i una prova final d'aptitud.

Fins a l'any 2006 eren beneficiaris d'aquest programa els Col·legis de Primària de Carlet, i des de l'any 2007, són els Instituts de Secundària els que gaudeixen de l'activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario