El restaurador Enrique Machí, que fa
quatre mesos posà en marxa a Carlet el restaurant Sant Bernat, ha sigut el
guanyador del la Va Edició del Concurs de Putxero Valencià celebrat aquesta
vesprada a l’Alcúdia. El segon premi ha sigut per al restaurant Miguel de
l’Alcúdia i el tercer per a la Visteta de Barx. Enrique Machí ha mostrat la
seua tota “satisfacció” i ha dit que el secret està en usar “carn i verdura de
qualitat”.
Pel que fa al concurs de Postres
de Caqui de la Ribera, el guanyador ha sigut Casa Granero de la localitat de
Serra, en segon i terer lloc han estat Miguel de l’Alcúdia i Gambrinus de Set Aigües respectivament. El membres del jurat han sigut regidors de l'Ajuntament de l’Alcúdia, les presidentes de les associacions Tyrius i Dones de l’Alcúdia així com el restauradors Antonio i Juan Carlos Galbis, Fausto Clemente, Juan Gorrea i el representant del restaurant Amadoiro, guanyador de l’any passat, a més de l’escriptor i crític culinari Emili Piera.
Info i fotos: R. Express
No hay comentarios:
Publicar un comentario