lunes, 8 de julio de 2013

Maria Valero es proclama Campiona Autonòmica de la Comunitat Valenciana de BTT-XC


viernes, 5 de julio de 2013

Flashmob del col·legi Bosch Marín amb el pasdoble Amparito Roca


miércoles, 3 de julio de 2013

martes, 2 de julio de 2013

Manifestació contra el maltractament animal a Carlet


L'associació animalista Tarracosbull convoca una manifestació contra les lluites de gossos i el maltractament animal a Carlet
Dia 14 de juliol a les 12.00h des de l'ajuntament.


lunes, 1 de julio de 2013

UC Ribera equipa la planta de Benimodo amb noves línies



Ultracongelados de la Ribera (UC Ribera) invertirà un total d’1,1 milions d’euros per a guanyar capacitat i eficiència en la seua  de Benimodo. En concret, la joint venture entre Ardo i Bonduelle, instal·larà una línia per a la producció de fregits, una altra per a dacsa congelada i maquinària d’envasat procedent de Marcilla (Navarra). L’any passat, la quantitat destinada a diverses millores de producció i capacitat augmentà a uns 936.000€, amb la qual cosa en els seus dos primers anys el seu pressupost inversor ha superat lleugerament els 2 milions d’euros.

En el seu primer exercici complet, la companyia ha arribat a unes vendes netes de 77,82 milions d’euros, fronts als 40,59 de 2011, any en què inicià l’activitat després de les respectives escissions realitzades per les dos multinacionals. De la xifra de negoci de 2012, 49,95 milions corresponen a vegetals bàsics, 23,47 milions a precuinats (incloent-hi saltat) i la resta a creïlla prefregida i congelada i productes amb base de peix.

Quant als resultats, tancà 2012 amb una pèrdues netes de 5,29 milions d’euros, derivades, segons expliquen des de la companyia, del procés de reestructuració i racionalització de la seua capacitat productiva en la qual està immersa. Després de deixar d’envasar a la localitat navarresa, les instal·lacions de Benimodo i altres plantes d’Ardo repartides per Europa ja acullen una part important d’estos volums. Serà al setembre, seguint amb el calendari previst, quan es produïsca el cessament definitiu de l’activitat d’envasament a Marcilla, centre de comandament d’Ardo que passarà a exercir a partir d’este moment només taques de logística.

Actualment, apleguen a esta plataforma gran part dels productes envasats per UC Ribera, els d’Ardovries Espanya procedents de les factories europees del grup, tots aquells del catàleg de Findus España que no són fabricats al municipi valencià i els rostits i prefregits de Monliz España, joint venture al 50% entre Grupo Ardo i Crop’s.

Condemnen la Generalitat a pagar 137.000 euros a Vías y Construcciones per la demora en el pagament de les obres del pas a nivell de Carlet



La Generalitat Valenciana ha sigut condemnada en una sentència emesa per la sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana a pagar 137.944 euros en concepte d’interessos de demora no atesos en un contracte subscrit per la conselleria el 2010.
En la sentència del TSJCV estima, encara que parcialment, el recurs interposat contra la Generalitat per l’empresa constructora Vías y Construcciones, que reclama el pagament de 146.908 euros pels interessos de demora.
El 2010 esta empresa contractà amb la Conselleria d’Infraestructures i Transports la supressió de dos passos a nivell en la línia 1 de Ferrocarrils de la Generalitat València-Castelló de la Ribera en el terme municipal de Carlet. En la seua sentència, el TSJCV considera que la taxa de direcció d’obra ha de quedar exclosa del càlcul dels interessos, de forma que rebaixa la quantia reclamada fins als 137.944 euros.